До уваги водіїв! МОЖЛИВА ВІДСУТНІСТЬ ЖИВЛЕННЯ ПЕРЕЇЗНОЇ СИГНАЛІЗАЦІЇ НА ЗАЛІЗНИЧНИХ ПЕРЕЇЗДАХ: Непрацююча сигналізація не є достовірним фактом відсутності поїзда!

У зв’язку із повномасштабною військовою агресією російської федерації проти України, нанесенням ракетних ударів по об’єктам критичної інфраструктури (зокрема енергетичної інфраструктури), відбувається аварійне відключення електроенергії, в зв’язку з чим має місце систематичне відключення живлення переїзної сигналізації на залізничних переїздах Івано-Франківської дистанції колій, зокрема на залізничних переїздах в межах Калуської територіальної громади так як живлення переїзної сигналізації здійснюється від місцевих РЕМів, а не від залізниці.

З метою забезпечення безпеки руху поїздів та автотранспорту прийнято рішення про встановлення перед залізничними переїздами додаткових знаків 2.2 «Проїзд без зупинки заборонений».

ІНФОРМУЄМО про необхідність зупинки перед залізничними переїздами для перевірки відсутності поїзда на підходах до переїзду та безпечного проїзду через переїзди, так як непрацююча сигналізація не є достовірним фактом відсутності поїзда!

Новини
ГОТУЄМОСЬ ДО ЗЙОМКИ НОВОГО ВИПУСКУ РУБРИКИ "ДІАЛОГ З ГРОМАДОЮ" 🗣
15.04.2024 11:26
Задавайте свої запитання у формі за посиланням: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSfGLqNZuXWStc.../viewform
Про державну підтримку аграріїв Долинської громади!
12.04.2024 12:00
Порядком використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції, затвердженим постановою Кабінету…
Участь міського голови у Лізі лідерів місцевого самоврядування
10.04.2024 22:18
Черговий блок навчання міського голови Долинської ТГ в рамках ЛІГИ ЛІДЕРІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ. "Пишаюся, що "U-LEAD з Європою» обрали саме мене представляти українське місцеве самоврядування…