До відома громадян: триває моніторинг пекарень та хлібокомбінатів

Минулого тижня спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби Івано-Франківщини розпочали проведення моніторингу об’єктів, що здійснюють виробництво та реалізацію харчових продуктів рослинного походження, зокрема пекарень, хлібокомбінатів (заводів).

Заходи зі збору інформації щодо забезпечення належних та стабільних умов виробництва та реалізації харчових продуктів рослинного походження на території Івано-Франківської області будуть тривати до кінця березня 2023 року.

За результатами моніторингу на конкретному об’єкті, спеціалісти складають відповідний акт.

Під час обстеження основна увага звертається на такі питання :

- наявність реєстрації потужності, як оператора ринку харчових продуктів;

- наявність впровадженої системи HACCP та її дієвість;

- санітарний стан виробничих та складських приміщень;

- процедури миття та прибирання обладнання;

- наявність миючих та дезінфікуючих осередків тощо.

За підсумками моніторингу будуть зроблені висновки про масові явища та процеси, що відбуваються у сфері виробництва та реалізації харчових продуктів рослинного походження на Прикарпатті.

На фото – один із об’єктів Косівщини.

Новини
Податковий борг: через які сервіси можна отримати інформацію
23.12.2025 09:58
В Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області звертають увагу платників податків на необхідність систематичної перевірки інформації про наявність або відсутність податкової…
Розвідувальна рота 54 ОМБр щиро дякує за суттєву допомогу 🫡
22.12.2025 12:03
На кошти з нашої субвенції придбано наземний роботизований комплекс «Тарган». Його вже трохи доопрацювали, вже в роботі - логістика на лінії бойового зіткнення. Дякуємо хлопцям і дівчатам за…
ЧЕРГОВА ПОДЯКА НАШІЙ ГРОМАДІ ВІД ВІЙСЬКОВИХ
22.12.2025 12:01
Сьогодні командир 50 полку Національної Гвардії України Вадим ЛІНЕВСЬКИЙ передав подяку всім нам: всім платникам податків, депутатському корпусу та мешканцям громади - за підтримку прикарпатських…