Долинська громада співпрацює з данським муніципалітетом Гульборгсунн

Сьогодні, 6 жовтня, міський голова Іван Дирів та команда фахівців сфери туризму та проєктної діяльності, стратегічного планування та енергозбереження, представників бізнесу та підприємництва презентували Долинську територіальну громаду під час онлайн-навчального візиту до українських партнерських громад.

Під час цієї ознайомчої зустрічі було продемонстровано відео -презентації про енергоефективність та кооперативний кластер в Долинській територіальній громаді.

Впродовж двох днів 3 українські регіони презентували історичний огляд, організацію та ключові особливості своїх громад, особливості комунальних послуг та розвитку бізнесу.

Двостороння співпраця між українськими громадами та данським муніципалітетом Гульборгсунн відбувається за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».

Передбачається, що муніципалітети, об’єднавшись у партнерську мережу співпраці з данським муніципалітетом Гульборгсунн, якнайрезультативніше впродовж 2021-2022 налагодять співпрацю, обміняються досвідом щодо залучення громадян до прийняття рішень та побудови сприятливого для підприємництва та розвитку економіки середовища. Громади також напрацьовуватимуть ідеї для втілення спільних проєктів.

Новини
На Прикарпатті буде проведена пероральна імунізація диких м'ясоїдних тварин проти сказу
26.04.2024 12:26
На території Івано-Франківської області (відповідно до виконання Плану протиепізоотичних заходів з профілактики основних інфекційних і паразитарних хвороб тварин) у травні 2024 року буде проведена…
Чергові рішення реалізації програми «Власна справа» та «Грант для ветеранів»
24.04.2024 00:06
За результатами шостого періоду подачі заяв на отримання мікрогрантів згідно програми «Власна справа» Івано-Франківська область знову у п’ятірці лідерів серед регіонів з найбільшою кількістю…
Послуги служби зайнятості для внутрішньо переміщених осіб
24.04.2024 00:04
Зважаючи на усі труднощі та виклики сьогодення, працівники обласної служби зайнятості здійснюють постійний супровід внутрішньо переміщених громадян з метою сприяння їхній зайнятості та швидкій…