🤝 ДОЛИНСЬКА ГРОМАДА ВІДЗНАЧАЄ УСПІШНЕ ЗАВЕРШЕННЯ ПРОЄКТУ "СПІВПРАЦЯ ДЛЯ ПОКРАЩЕННЯ МЕДИЧНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ В ДОЛИНІ ТА БАЯ-СПРІЄ"

З приємністю оголошуємо завершення імплементації проєкту "Співпраця для покращення медичного обслуговування в Долині та Бая-Спріє" 2SOFT/4.1/162,CIMS.

👥 Сьогодні ми відзначаємо цей значущий момент, проводячи підсумкову конференцію з медичними працівниками Центру первинної медичної допомоги.

📈 На конференції висвітлили ключові результати та досягнення. Представники Центру поділилися власним досвідом і враженнями від участі в проєкті. Обговорення зосередили на позитивному впливі проєкту на медичне обслуговування в Долинській громаді та взаємовигідних аспектах співпраці з містом Бая-Спріє (Румунія).

🟦 Під час конференції згадали вдало виконані заходи, серед яких важливе покращення інфраструктури та організації медичних послуг.

🫂 Окрім того, медичні працівники обговорили важливість спільних ініціатив та обміну досвідом з містом Бая-Спріє.

Підсумкова конференція відображає турботу Долинської міської ради про здоров'я та благополуччя мешканців громади.

🙌 Ми вдячні всім учасникам проєкту, які внесли свій вагомий вклад у реалізацію такої важливої ініціативи.

Спільно ми створюємо здорову та процвітаючу громаду!


Довідково: Всі роботи та послуги проводяться в рамках реалізації проєкту «Співпраця для покращення медичного обслуговування в Долині та Бая-Спріє» 2SOFT/4.1/162, CIMS, який виконується Долинською міською радою в рамках Спільної Операційної Програми Румунія-Україна 2014-2020, що фінансується Європейським Союзом через Європейський Інструмент Сусідства і співфінансується країнами, які беруть участь у Програмі (www.ro-ua.net).

Проєкт стартував 25 липня 2020 року. Партнерами проєкту в Румунії є місто Бая-Спріє, а територія його реалізації охоплює місто Долина, Івано-Франківської області в Україні та місто Бая-Спріє, Марамуреського повіту в Румунії.

Новини
Які шкідники та хвороби загрожуватимуть посівам та насадженням у травні – інформують спеціалісти Держпродспоживслужби Прикарпаття
03.05.2024 11:07
Агрокліматичні умови квітня вплинули на нестабільність показників фітосанітарної ситуації. Аномальне квітневе підвищення температури повітря сприяло активізації шкідливих організмів. Цього року…
Наша область знову у числі перших за результатами рішень щодо надання коштів мікрогранту
03.05.2024 11:05
За результатами сьомого періоду подачі заяв на отримання мікрогрантів згідно програми «Власна справа» (https://is.gd/xBaklo) Івано-Франківська область знову у п’ятірці лідерів серед регіонів з…
📣 Звертаємо увагу мешканців громади на додаткові рейси 📣
03.05.2024 11:01
В понеділок, 06 травня, будуть здійснюватися додаткові рейси на цвинтар з відправленням: з ДЕД: 12:05 14:05 з цвинтаря: 13:10 15:00