Долинська медицина отримує новий імпульс завдяки міжнародному проєкту

Долинська міська рада з радістю повідомляє про важливий крок у покращенні медичного обслуговування наших мешканців завдяки спільній ініціативі з Румунією в рамках Спільної Операційної Програми Румунія-Україна 2014-2020, яка фінансується Європейським Союзом через Європейський Інструмент Сусідства і співфінансується країнами, що беруть участь у Програмі. Проєкт "Співпраця для покращення медичного обслуговування в Долині та Бая-Спріє" (проєкт 2SOFT/4.1/162, CIMS) має на меті підвищити якість медичної допомоги та створити комфортні умови для пацієнтів.

В рамках проєкту для сімейних лікарів Центру Первинної Медичної Допомоги була придбана офісна та комп'ютерна техніка. Усього було встановлено 14 комп'ютерів та 4 багатофункціональні пристрої, що сприяє ефективному веденню обліку та наданню медичних послуг нашим пацієнтам.

Завершуються також ремонтні роботи коридору поліклінічного корпусу Долинської лікарні, і ми раді оголосити, що двері оновленого Центру відкриються для мешканців громади вже 05 вересня 2023 року. Оновлені приміщення стали більш комфортними та функціональними, і дозволять пацієнтам отримувати високоякісну медичну допомогу в більш сприятливих умовах.

Проєкт розпочався 25 липня 2020 року і реалізується спільно з містом Бая-Спріє в Румунії. Територія реалізації проєкту охоплює місто Долину, Івано-Франківську область в Україні, та місто Бая-Спріє, Марамуреський повіт в Румунії. Спільна робота та обмін досвідом між двома містами вирішують актуальні питання у сфері медичного обслуговування та реабілітації пацієнтів.

Цей проєкт є ще одним прикладом того, як співпраця між нашими країнами може призвести до реальних покращень в житті наших громадян. Ми продовжуватимемо працювати над ініціативами, спрямованими на покращення медичної допомоги та комфорту наших мешканців.

Довідково:

Всі роботи та закупівля обладнання для цього важливого медичного об’єкту відбуваються за підтримки Долинської міської ради в рамках реалізації проєкту «Співпраця для покращення медичних послуг в Долині та Бая-Спріє» 2SOFT/4.1/162, CIMS, що виконується в рамках Спільної Операційної Програми Румунія-Україна 2014-2020.

Реалізацію проєкту фінансує Європейський Союз через Європейський Інструмент Сусідства і співфінансуютья країни, які беруть участь у Програмі (www.ro–ua.net).

Новини
Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя
09.05.2024 16:34
Цикл програм запустив Український ветеранський фонд разом з Мілітарним. Мета проєкту — надати ветеранам платформу для обміну досвідом та ідеями, що допоможуть їм у реінтеграції до цивільного життя…
🔔 Запрошуємо всіх на захоплюючу історичну екскурсію старою частиною міста!
08.05.2024 10:48
Долучайтеся до нас у незабутню подорож в минуле, де Віктор МАРЧАК, наш досвідчений екскурсовод, розповість про таємниці, легенди та історію Долини Дата: 12 травня Час:…
Вічна шана всім, хто протистояв нацизму!
08.05.2024 10:26
Щороку 8 травня разом з усім цивілізованим світом ми вшановуємо кожного, хто захищав планету від нацизму в роки Другої світової війни. Від нацизму, з яким всі боролись, Україна потерпає і досі. Як…