Долинська міська рада розпочинає проведення оцінювання корупційних ризиків у своїй діяльності

Оцінювання корупційних ризиків — це пошук, аналіз та оцінка у діяльності Долинської міської ради ризиків, які можуть призвести до настання корупційних правопорушень та/або правопорушень, пов’язаних з корупцією.

Основною метою оцінювання корупційних ризиків є визначення пріоритетів діяльності із запобігання корупції та скерування зусиль на запобігання настанню негативних наслідків.

Громадськість також може долучитися до процесу оцінювання корупційних ризиків у діяльності Долинської міської ради, щоб допомогти виявити корупційні ризики там, де вони можуть бути непомітними, та бути дотичним до корисної справи.

Для цього вам потрібно:

1. Володіти знаннями про середовище громади та/або мати досвід роботи у сфері діяльності організації та/або у сфері запобігання та/або протидії корупції.

2. До 25 жовтня 2024 року включно подати пропозицію з кандидатурою для включення до складу робочої групи з оцінювання корупційних ризиків на електронну пошту: rada.dolyna.info@gmail.com

У пропозиції на включення до складу робочої групи необхідно вказати відомості про особу (прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання), контакти для зворотного зв’язку (електронна пошта та номер телефону) та описати мотивацію участі в оцінюванні корупційних ризиків.

Приклад такої пропозиції за посиланням: «Приклад заяви»

Таким чином, оцінювання корупційних ризиків у діяльності Долинської міської ради буде проведене до 31 грудня 2024 року, за його результатами буде підготовлений проєкт антикорупційної програми.

Текст розпорядження для детального ознайомлення за посиланням: Розпорядження 307.pdf

Долучайтесь до процесу оцінювання корупційних ризиків, щоб власними діями викорінювати корупцію та будувати доброчесну громаду!

Новини
Долинська міська рада розпочинає проведення оцінювання корупційних ризиків у своїй діяльності
11.10.2024 09:04
Оцінювання корупційних ризиків — це пошук, аналіз та оцінка у діяльності Долинської міської ради ризиків, які можуть призвести до настання корупційних правопорушень та/або правопорушень…
💡 У Долині відбувся тренінг для підприємців та тих, хто планує займатися бізнесом
10.10.2024 15:30
Освітня програма «Можливості для розвитку бізнесу» реалізується командою Інвест офіс в рамках проєкту «Розкриття потенціалу МСБ», що фінансується Western NIS Enterprise Fund. Велика подяка нашим…
За сприяння спеціалістів Держпродспоживслужби Івано-Франківщини споживачам повернуто кошти
08.10.2024 11:41
Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області забезпечують захист прав та задоволення вимог споживачів шляхом попереднього розгляду звернень. Так протягом дев…