Дитину з Долинської територіальної громади влаштовано у прийомну сім'ю

Інформує Служба у справах дітей міської ради

Сьогодні дитину, позбавлену батьківського піклування, яка знаходиться на первинному обліку Служби у справах дітей Долинської міської ради передали на виховання у прийомну сім'ю.

Нарешті усміхнулася доля чудовій дівчинці, якій у свій зовсім юний вік довелося багато пережити. Певний період дитина перебувала на обліку, як у складних життєвих обставинах, відтак стала вихованкою Долинського обласного центру соціальної підтримки сімей та дітей «Теплий дім» Іван-Франківської обласної ради. Тим часом відповідні служби займалися пошуком дитині родини. Адже влаштування у сімейні форми виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування є у пріоритеті.

Відтак дитину, у присутності працівників служби у справах дітей Долинської міської ради, Служби у справах дітей Івано-Франківської міської ради, Центру соціальних служб для сім'ї дітей та молоді Івано-Франківської міської ради та адміністрації ЦСПСД «Теплий дім» передано на виховання та спільне проживання до прийомних батьків у м. Івано-Франківськ.

Бажаємо дитині та її прийомним батькам щасливої долі, сімейного щастя, Божої опіки та благополуччя.

Новини
ГОТУЄМОСЬ ДО ЗЙОМКИ НОВОГО ВИПУСКУ РУБРИКИ "ДІАЛОГ З ГРОМАДОЮ" 🗣
15.04.2024 11:26
Задавайте свої запитання у формі за посиланням: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSfGLqNZuXWStc.../viewform
Про державну підтримку аграріїв Долинської громади!
12.04.2024 12:00
Порядком використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції, затвердженим постановою Кабінету…
Участь міського голови у Лізі лідерів місцевого самоврядування
10.04.2024 22:18
Черговий блок навчання міського голови Долинської ТГ в рамках ЛІГИ ЛІДЕРІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ. "Пишаюся, що "U-LEAD з Європою» обрали саме мене представляти українське місцеве самоврядування…