Івано-Франківське регіональне відділення Асоціації міст України спільно з Долинською міською радою провели круглий стіл на тему "Міжнародна співпраця громад"

🤝Ділились досвідом у міжнародній співпраці та практикою реалізації транскордонних проєктів

👥 Івано-Франківське регіональне відділення Асоціації міст України спільно з Долинською міською радою провели круглий стіл на тему "Міжнародна співпраця громад" присвячена відзначенню дня Європейського співробітництва (Interreg Cooperation Day).

Модерував захід координатор регіональних консультантів Тарас МАЛИШІВСЬКИЙ.

📈 Кращими навичками у написанні та впровадженні проєктів поділились представники трьох громад: Долинської, Калуської та Вигодської.

🗣 Міський голова Іван ДИРІВ розповів про важливість налагодження співпраці з міжнародними партнерами та можливості, які постають перед громадами завдяки транскордонній діяльності.

🗣Керівник проєкту Ірина ЯРЕМЧУК презентувала присутнім наш успішний проєкт "Співпраця для покращення медичного обслуговування в Долині та Бая-Спріє" Код EMS ENI 2SOFT/4.1/162, CIMS, результати якого учасники конференції мали змогу побачити наочно, відвідавши оновлене приміщення Центру первинної медичної допомоги.

👉 За підсумками круглого столу, кожен учасник набрався теоретичного досвіду у налагодженні міжнародних партнерських відносин та з новими знаннями, цілями й ідеями повернулись до своїх громад.

Новини
Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя
09.05.2024 16:34
Цикл програм запустив Український ветеранський фонд разом з Мілітарним. Мета проєкту — надати ветеранам платформу для обміну досвідом та ідеями, що допоможуть їм у реінтеграції до цивільного життя…
🔔 Запрошуємо всіх на захоплюючу історичну екскурсію старою частиною міста!
08.05.2024 10:48
Долучайтеся до нас у незабутню подорож в минуле, де Віктор МАРЧАК, наш досвідчений екскурсовод, розповість про таємниці, легенди та історію Долини Дата: 12 травня Час:…
Вічна шана всім, хто протистояв нацизму!
08.05.2024 10:26
Щороку 8 травня разом з усім цивілізованим світом ми вшановуємо кожного, хто захищав планету від нацизму в роки Другої світової війни. Від нацизму, з яким всі боролись, Україна потерпає і досі. Як…