📈 НОВИЙ ПОШТОВХ ДО СПІЛЬНОЇ РОБОТИ З РУБІЖАНСЬКОЮ МІСЬКОЮ ВІЙСЬКОВОЮ АДМІНІСТРАЦІЄЮ

👥 Сьогодні депутати міської ради мали приємну нагоду зустрітись із представниками нашого міста-побратима Рубіжного. Наша співпраця бере початок із далекого 2014 року, коли російський загарбник розпочав проти України криваву війну. Тоді Долина стала прихистком для багатьох мешканців Рубіжанської територіальної громади.

👩‍🦰👧 З того часу у нас є багато спільних спогадів, зокрема, за сприяння Долинської міської ради дітки з Рубіжного майже кожного року оздоровлюються в дитячому лікувально-оздоровчому комплексі "Дружба".

✒️ А сьогодні ми здійснили ще один великий крок у нашій спільній роботі - повторне підписання договору про співпрацю.

Під час зустрічі з начальником Рубіжанської міської військової адміністрації Андрієм ЮРЧЕНКОМ Андрій Юрченко / Начальник Рубіжанської міської військової адміністрації обговорили подальші кроки співробітництва, в тому числі у сфері енергоефективності і міжнародної співпраці.

📲 Наші гості активно стежать за новинами Долинської громади та відзначили наш прогрес у галузі енергоефективності, транскордонного співробітництва, участі в успішних міжнародних проєктах. Тож ми детально поговорили про ці напрямки, розповіли про свій досвід і домовились про роботу над спільними програмами.

🤝 Дякуємо за візит, друзі. Будьте певні, Долинська громада завжди готова протягнути руку допомоги і працювати разом на благо нашої країни.

Новини
Єдина ветеранська лінія
01.05.2024 09:01
Це спеціальна телефонна лінія для надання консультацій та підтримки для ветеранів війни, членів їх сімей та родин загиблих Захисників та Захисниць України. Єдина ветеранська лінія, що розпочала…
На Прикарпатті буде проведена пероральна імунізація диких м'ясоїдних тварин проти сказу
26.04.2024 12:26
На території Івано-Франківської області (відповідно до виконання Плану протиепізоотичних заходів з профілактики основних інфекційних і паразитарних хвороб тварин) у травні 2024 року буде проведена…
Чергові рішення реалізації програми «Власна справа» та «Грант для ветеранів»
24.04.2024 00:06
За результатами шостого періоду подачі заяв на отримання мікрогрантів згідно програми «Власна справа» Івано-Франківська область знову у п’ятірці лідерів серед регіонів з найбільшою кількістю…