Основи сімейного фермерства і кооперації для ветеранів та ветеранок

Всеукраїнська Асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація об'єднаних територіальних громад» у партнерстві з Національною асоціацією сільськогосподарських дорадчих служб України запрошує ветеранів чи ветеранок війни, які мають намір створити фермерське господарство на безкоштовний навчальний курс «Основи сімейного фермерства і кооперації для ветеранів та ветеранок».

Навчальний курс буде проходити з 06.06.2023 року по 16.06.2023 року

Реєстрація за постанням: http://surl.li/gvhfi

Курс підготовлено Національною асоціацією сільськогосподарських дорадчих служб України в рамках проекту «Школа сімейного фермерства для ветеранів і ветеранок»

Цей проект реалізується Всеукраїнською громадською організацією «Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України» в рамках реалізації проекту «Школа сімейного фермерства для ветеранів і ветеранок війни», що став можливим завдяки Програмі реінтеграції ветеранів, яку реалізує IREXза підтримки Державного департаменту США. Думки та погляди, викладені у цьому навчальному курсі, не відображають позицію Державного департаменту США та IREX.

Теми навчального курсу:

1. Все про сімейне фермерське господарство (процедура створення, бухгалтерський та податковий облік, юридичні аспекти, користування державним аграрним реєстром, тощо).

2. Кооперація фермерів.

3. Бізнес-планування від «А» до «Я».

4. Земельні питання фермерства.

5. Підтримка фермерства з боку держави та інші види підтримки.

6. Все про кредити та кредитування.

7. Підготовка заявки для отримання гранту.

8. Інформаційно-консультаційний супровід і менторство для ветеранів та ветеранок (Зустріч ветеранів з сімейними фермерськими господарствами, сільськогосподарськими кооперативами, дорадчими службами).

Новини
Представили наш проєкт в Румунії - нам є, чим пишатись
19.04.2024 21:28
З гордістю представили наш проєкт на Фінальній конференції Спільної Операційної Програми Румунія-Україна 2014-2020 - "Співпраця для покращення медичного обслуговування в Долині та Бая-Спріє", який…
Допомога у розв’язанні проблемних питань родин полеглих Героїв – у центрі нашої уваги
19.04.2024 21:23
Спілкування, підтримка, згуртування – те, що так потрібно рідним загиблих українських захисників. Тому сьогодні у Долинській громаді відбулася зустріч з родинами, об’єднаними спільним горем та болем …
Нарада з аграріями громади
19.04.2024 21:20
18 квітня поточного року під головуванням заступника міського голови Віктора ГРОМИША відбулась нарада-семінар за участю директора департаменту агропромислового розвитку Івано-Франківської ОДА та…