Партнерство, співробітництво та побратимство!

Долинський міський голова Іван ДИРІВ та міський голова району Бююкчекмедже у Стамбулі Хасан АКГЮН підписали сьогодні Договір про встановлення побратимських відносин між муніципалітетом Бююкчекмедже (Стамбул) та Долинською міською радою.
🧾Угода, підписана в урочистій атмосфері та в присутності Генерального консула України в Стамбулі Романа Недільського, сприятиме взаємному обміну досвідом між муніципалітетами та їх жителями, дозволить краще розуміти та ознайомлюватися з культурою та звичаями один одного, встановлювати та плекати дружні стосунки, а також створювати можливості для взаємовигідної співпраці.
Договір має на меті обмін досвідом, співробітництво, розробку та реалізацію спільних проєктів і програм, які будуть корисними для населення, зокрема у сферах сільського господарства, туризму, культури, мистецтва, спорту та освіти, а також муніципального управління і цифровізації.
З візитом до Стамбулу у складі української делегації прибули очільники та представники Долинської і Калуської територіальних громад, дипломат Василь Вишиванюк, народні депутатки України Оксана САВЧУК і Тетяна ЦИБА.
«Важливо розвивати міжнародне співробітництво. Встановлення побратимських відносин між муніципалітетами наших міст однозначно дасть поштовх до розвитку нових ініціатив та програм, сприятиме взаємній дружбі та співробітництву між нашими містами, жителями та народами! Дуже сподіваюся, що цей документ буде покладено на хороші результати і зреалізовані проєкти», – зазначив Долинський міський голова Іван Дирів.
Новини
Єдина ветеранська лінія
01.05.2024 09:01
Це спеціальна телефонна лінія для надання консультацій та підтримки для ветеранів війни, членів їх сімей та родин загиблих Захисників та Захисниць України. Єдина ветеранська лінія, що розпочала…
На Прикарпатті буде проведена пероральна імунізація диких м'ясоїдних тварин проти сказу
26.04.2024 12:26
На території Івано-Франківської області (відповідно до виконання Плану протиепізоотичних заходів з профілактики основних інфекційних і паразитарних хвороб тварин) у травні 2024 року буде проведена…
Чергові рішення реалізації програми «Власна справа» та «Грант для ветеранів»
24.04.2024 00:06
За результатами шостого періоду подачі заяв на отримання мікрогрантів згідно програми «Власна справа» Івано-Франківська область знову у п’ятірці лідерів серед регіонів з найбільшою кількістю…