Підсумкова конференція в місті Долина

26 жовтня 2023 року, відбулась підсумкова конференція міжнародного проєкту "Співпраця для покращення медичного обслуговування в Долині і Бая-Спріє".

Цей проєкт реалізується Долинською міською радою спільно з містом Бая-Спріє в рамках Спільної Операційної Програми Румунія-Україна 2014-2020 за фінансовою підтримкою Європейського Союзу.

Під час конференції було представлено проект, розкрито його досягнення та результати, а також обговорено вплив проєкту на партнерські громади, ми поділились досвідом та знаннями щодо його реалізації.

В заході взяли участь представники міста Бая-Спріє, Спільного Технічного Секретаріату програми Румунія-Україна 2014-2020, депутатського корпусу міської ради, медичної спільноти та громадськості.

Завдяки успішному втіленню цього важливого проєкту, нам вдалося повністю оновити Центр первинної медичної допомоги.

Проведено якісний ремонт приміщень, Центр оснащено новими меблями та медичним обладнанням, придбано сучасну оргтехніку, що сприяло покращенню надання медичних послуг населенню та гостям громади.

Міський голова подякував усім, хто долучився до реалізації проекту, особливо партнерам проекту – ратуші (міській раді міста) Бая-Спріє, Спільному технічному секретаріату програми та фінансовій підтримці Європейського Союзу.

Більш детальну інформацію та враження від події дивіться у відеоматеріалі

Довідково: Європейський Союз складається з 27 країн-членів, які вирішили поступово об’єднати свої знання, ресурси, та долі. Спільно, протягом 50 років, вони збудували зону стабільності, демократії та сталого розвитку, зберігаючи культурне різноманіття, терпимість та свободу особистості.

Європейський Союз прагне поділитися своїми досягненнями та цінностями з країнами та народами за його межами.

Реалізацію проєкту фінансує Європейський Союз через Європейський Інструмент Сусідства і співфінансуютья країни, які беруть участь у Програмі (www.ro–ua.net).

Новини
Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя
09.05.2024 16:34
Цикл програм запустив Український ветеранський фонд разом з Мілітарним. Мета проєкту — надати ветеранам платформу для обміну досвідом та ідеями, що допоможуть їм у реінтеграції до цивільного життя…
🔔 Запрошуємо всіх на захоплюючу історичну екскурсію старою частиною міста!
08.05.2024 10:48
Долучайтеся до нас у незабутню подорож в минуле, де Віктор МАРЧАК, наш досвідчений екскурсовод, розповість про таємниці, легенди та історію Долини Дата: 12 травня Час:…
Вічна шана всім, хто протистояв нацизму!
08.05.2024 10:26
Щороку 8 травня разом з усім цивілізованим світом ми вшановуємо кожного, хто захищав планету від нацизму в роки Другої світової війни. Від нацизму, з яким всі боролись, Україна потерпає і досі. Як…