Позитивні зміни тривають

Успішно триває реалізація міжнародного проєкту «Співпраця задля покращення медичного обслуговування в Долині та Бая-Спріє», 2SOFT/4.1/162, CIMS Спільної Операційної Програми Румунія-Україна 2014-2020. Проєкт завершується в жовтні 2022 року.

Завдяки інфраструктурній складовій Проєкту минулого року в нашій громаді капітально відремонтували приміщення КНП «Центр первинної медичної допомоги». Для очікування у коридорах та комфортного прийому у кабінетах придбали сучасні меблі, для діагностики пацієнтів – необхідне медичне обладнання.

Але для того, щоб жителі Долинщини могли отримувати ще більш якісно медичні послуги – позитивні зміни тривають.

Сьогодні, 7 лютого, відбулась нарада команди Проєкту, під час якої обговорили подальший план дій до його завершення.

Два транші: 47 та 19 тисяч євро – будуть спрямовані на ряд «м’яких» заходів, зазначених у Проєкті. Адміністрація «Центру первинної медичної допомоги» має вже найближчим часом подати потреби по дрібному обладнанні, матеріалах, комп’ютерній техніці.

Окрім того, для обміну досвідом навесні цього року відбудуться двосторонні робочі візити долинських та румунських медиків. На березень в Долині запланована Конференція за участю проєктної команди з Бая -Спріє.

Важливою складовою Проєкту на завершальній стадії є проведення широкої інформаційної кампанії серед мешканців громади для популяризації послуг, які надає КНП «Центр первинної медичної допомоги» .

Довідково:

Всі роботи та закупівля обладнання для цього важливого медичного об’єкту відбуваються в рамках реалізації проєкту «Співпраця для покращення медичних послуг в Долині та Бая-Спріє» 2SOFT/4.1/162, CIMS, що виконується Долинською міською радою в рамках Спільної Операційної Програми Румунія-Україна 2014-2020 за фінансування Європейського Союзу.

Новини
Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя
09.05.2024 16:34
Цикл програм запустив Український ветеранський фонд разом з Мілітарним. Мета проєкту — надати ветеранам платформу для обміну досвідом та ідеями, що допоможуть їм у реінтеграції до цивільного життя…
🔔 Запрошуємо всіх на захоплюючу історичну екскурсію старою частиною міста!
08.05.2024 10:48
Долучайтеся до нас у незабутню подорож в минуле, де Віктор МАРЧАК, наш досвідчений екскурсовод, розповість про таємниці, легенди та історію Долини Дата: 12 травня Час:…
Вічна шана всім, хто протистояв нацизму!
08.05.2024 10:26
Щороку 8 травня разом з усім цивілізованим світом ми вшановуємо кожного, хто захищав планету від нацизму в роки Другої світової війни. Від нацизму, з яким всі боролись, Україна потерпає і досі. Як…