Привітали із 105-річчям мешканку Долини Ангелину КОЗІЙ

Іменинниця народилась 4 грудня 1918 року в селі Футори Львівської області, але більшу частину свого життя прожила в Долині.

Прожила нелегке, але достойне життя. Має 39 років трудового стажу. До 2001 року ще працювала двірником, а перед тим непосильно трудилася в колгоспі. Виховала трьох дітей.

Ангелина Іванівна добре пам’ятає жахіття Другої світової війни: до травня 1945 року перебувала на примусових роботах в Німеччині. І хоч як важко було на життєвих дорогах, вона все долає, ще й тих, хто духом слабший підтримає, бо завжди оптимістично налаштована, цікава співрозмовниця і дуже хороша людина.

Сьогодні разом з щедрими букетами вітаннями було традиційне побажання «Многая літа». Поважна долинянка була дуже зворушена.

Привітав ювілярку і керуючий справами виконавчого комітету міської ради Роман МИХНИЧ:

"Ангелино Іванівно, ваш день народження - це і наше свято. Бо і направду, найбільше багатство громади – то її немовлята і її старійшини. Значить – маємо майбутнє!"

Новини
Засідання державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Долинській міській раді
17.10.2024 15:10
Заступник міського голови Віктор ГРОМИШ провів засідання надзвичайної протиепізоотичної комісії. Члени комісії обговорили ключові питання щодо зменшення популяції лисиць на території Долинської…
Свято питного меду в Долині
17.10.2024 14:47
Коли: Неділя, 20 жовтня Час: 9:00 – 18:00 Де: Біля міського Будинку Культури Запрошуємо всіх відвідати ярмарок, де ви зможете насолодитися смачним питним медом і…
Долинська міська рада розпочинає проведення оцінювання корупційних ризиків у своїй діяльності
11.10.2024 09:04
Оцінювання корупційних ризиків — це пошук, аналіз та оцінка у діяльності Долинської міської ради ризиків, які можуть призвести до настання корупційних правопорушень та/або правопорушень…