Привітали із 105-річчям мешканку Долини Ангелину КОЗІЙ

Іменинниця народилась 4 грудня 1918 року в селі Футори Львівської області, але більшу частину свого життя прожила в Долині.

Прожила нелегке, але достойне життя. Має 39 років трудового стажу. До 2001 року ще працювала двірником, а перед тим непосильно трудилася в колгоспі. Виховала трьох дітей.

Ангелина Іванівна добре пам’ятає жахіття Другої світової війни: до травня 1945 року перебувала на примусових роботах в Німеччині. І хоч як важко було на життєвих дорогах, вона все долає, ще й тих, хто духом слабший підтримає, бо завжди оптимістично налаштована, цікава співрозмовниця і дуже хороша людина.

Сьогодні разом з щедрими букетами вітаннями було традиційне побажання «Многая літа». Поважна долинянка була дуже зворушена.

Привітав ювілярку і керуючий справами виконавчого комітету міської ради Роман МИХНИЧ:

"Ангелино Іванівно, ваш день народження - це і наше свято. Бо і направду, найбільше багатство громади – то її немовлята і її старійшини. Значить – маємо майбутнє!"

Новини
Роз’яснення щодо сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки
23.07.2024 16:30
Платниками податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, є фізичні та юридичні особи, в тому числі нерезиденти, які є власниками об’єктів житлової та нежитлової нерухомості. Згідно…
Пільги на житлово-комунальні послуги для військовослужбовців та членів їх сімей
22.07.2024 17:16
Українські військові та члени їх сімей мають право скористатись пільгами на житлово комунальні послуги. Хто має таке право, які пільги передбачені та які документи для цього потрібні у матеріалі…
Підписали МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ між територіальними громадами
22.07.2024 11:48
Під час Форуму ЛІГИ ЛІДЕРІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ підписали МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ між територіальними громадами, метою якого є об'єднати наші спільні зусилля задля покращення рівня…