Робоча група з Долинської громади перебуває з візитом в Бая-Спріє (Румунія)

📑Одним із заходів в рамках проєкту «Співпраця для покращення медичного обслуговування в Долині та Бая-Спріє» була конференція присвячена обговоренню результатів його реалізації.

👥 Саме з цією метою міська рада Бая-Спріє 🇹🇩 запросила до себе проєктну команду Долинської громади 🇺🇦

🗣 Міський голова Іван ДИРІВ виступив з вітальним словом перед двома сторонами та побажав подальшої спільної плідної співпраці.

🖥 Керівниця проєкту Ірина ЯРЕМЧУК продемонструвала презентацію про виконання його заходів в нашій громаді: ремонт Амбулаторії Центру первинної медичної допомоги, закупівля високоякісного медичного обладнання, обмін досвідом з румунськими колегами, процес ремонту в коридорі поліклінічного корпусу.

Після цього наші колеги з Румунії Вікторія БОЯН, Санда БОЗГО та інші члени команди міста Бая-Спріє представили результати реалізації даного проєкту в Румунії.

Виступила також лікар Ліліана МАГДАС – координатор закладу охорони здоров’я Байя-Спріє.

🏥 Делегація з Долини відвідала медичний заклад міста Бая-Спріє, де оглянули кабінети, які були оснащені за рахунок коштів проєкту та побачили наявне медичне обладнання.

⚡️ З радістю повідомляємо, що проєкт успішно реалізовується як в нашій громаді, так і в колег-румунів: їх медичний заклад отримав необхідне обладнання для надання якісної медичної допомоги мешканцям міста.

🫂 Між Долиною та Бая-Спріє встановилась ефективна співпраця, дружба та взаємна довіра. Маємо намір продовжувати наше співробітництво в наступних спільних проєктах.

Довідково: Проєкт реалізовується в рамках Спільної Операційної Програми Румунія-Україна 2014-2020, що фінансується Європейським Союзом через Європейський Інструмент Сусідства і співфінансується країнами, які беруть участь у Програмі (www.ro-ua.net).

Проєкт стартував 25 липня 2020 року. Партнерами проєкту в Румунії є місто Бая-Спріє, а територія його реалізації охоплює місто Долина, Івано-Франківської області в Україні та місто Бая-Спріє, Марамуреського повіту в Румунії.

Новини
Чергові рішення реалізації програми «Власна справа» та «Грант для ветеранів»
24.04.2024 00:06
За результатами шостого періоду подачі заяв на отримання мікрогрантів згідно програми «Власна справа» Івано-Франківська область знову у п’ятірці лідерів серед регіонів з найбільшою кількістю…
Послуги служби зайнятості для внутрішньо переміщених осіб
24.04.2024 00:04
Зважаючи на усі труднощі та виклики сьогодення, працівники обласної служби зайнятості здійснюють постійний супровід внутрішньо переміщених громадян з метою сприяння їхній зайнятості та швидкій…
Затверджено Програму визначення ветеринарно-санітарного статусу територій щодо вароатозу
24.04.2024 00:02
Програму визначення ветеринарно-санітарного статусу країни, регіону, зони щодо вароатозу (вароозу) затверджено наказом Держпродспоживслужби від 02.04.2024 р. № 199. Документ розроблений…