Спільно для здоров'я: проект "Співпраця задля покращення медичного обслуговування в Долині та Бая-Спріє", 2SOFT/4.1/162, CIMS

Долинська міська рада повідомляє про успішний фінальний етап реалізації проекту "Співпраця задля покращення медичного обслуговування в Долині та Бая-Спріє", 2SOFT/4.1/162, CIMS. Цей проект є ключовим інструментом для покращення медичної допомоги та підвищення якості життя наших громадян.

Сьогодні, в рамках проекту, відбувся онлайн захід обміну досвідом, в якому взяли участь працівники медичних установ партнерських громад - Долинської територіальної громади та міста Бая-Спріє.

Представники нашого Центру первинної медичної допомоги розповіли про структуру Центру, обговорили обсяги своїх обов'язків включаючи надання широкого спектру медичних послуг, таких як консультації лікарів, діагностика, вакцинація та багато іншого, ознайомили з графіками роботи. Вони також поділилися позитивним впливом проекту на надання медичних послуг у нашій громаді, забезпечуючи покращені стандарти обслуговування та задоволення медичних та естетичних потреб мешканців.

Долинська міська рада з гордістю оголошує успішне завершення фінального етапу реалізації проекту "Співпраця задля покращення медичного обслуговування в Долині та Бая-Спріє" (2SOFT/4.1/162, CIMS). Цей важливий ініціативний крок став ключовим для підвищення рівня медичної допомоги та якості життя наших громадян.

Сьогодні, у рамках проекту, відбувся захоплюючий онлайн захід обміну досвідом, де працівники медичних установ з Долини та партнерського міста Бая-Спріє активно ділилися своїм досвідом та досягненнями.

Представники нашого Центру первинної медичної допомоги розповіли про структуру та обов'язки центру, висвітлили різноманіття наданих послуг, включаючи консультації лікарів, діагностику, вакцинацію та інше. Графіки роботи та стандарти обслуговування були також обговорені. Презентованій інформації додають важливість та зрозуміння про те, яким чином проект вплинув на рівень медичної допомоги в нашій громаді, забезпечуючи покращені стандарти обслуговування та задоволення медичних та естетичних потреб наших мешканців.

Довідково: Всі роботи та послуги проводяться в рамках реалізації проєкту «Співпраця для покращення медичного обслуговування в Долині та Бая-Спріє» 2SOFT/4.1/162, CIMS, який виконується Долинською міською радою в рамках Спільної Операційної Програми Румунія-Україна 2014-2020, що фінансується Європейським Союзом через Європейський Інструмент Сусідства і співфінансується країнами, які беруть участь у Програмі (www.ro-ua.net).

Проєкт стартував 25 липня 2020 року. Партнерами проєкту в Румунії є місто Бая-Спріє, а територія його реалізації охоплює місто Долина, Івано-Франківської області в Україні та місто Бая-Спріє, Марамуреського повіту в Румунії.

Новини
❗Триває прийом громадян начальником та працівниками Долинського управління газового господарства в ЦНАПі
06.05.2024 10:35
На цей раз працівники Долинського УЕГГ будуть приймати мешканців с. Велика Тур'я в приміщенні старостату в середу, 08.05.2024 року з 13.00. год. до 16:00. год., де споживачі зможуть: …
Які шкідники та хвороби загрожуватимуть посівам та насадженням у травні – інформують спеціалісти Держпродспоживслужби Прикарпаття
03.05.2024 11:07
Агрокліматичні умови квітня вплинули на нестабільність показників фітосанітарної ситуації. Аномальне квітневе підвищення температури повітря сприяло активізації шкідливих організмів. Цього року…
Наша область знову у числі перших за результатами рішень щодо надання коштів мікрогранту
03.05.2024 11:05
За результатами сьомого періоду подачі заяв на отримання мікрогрантів згідно програми «Власна справа» (https://is.gd/xBaklo) Івано-Франківська область знову у п’ятірці лідерів серед регіонів з…