З 18 по 21 вересня у місті Бая Спріє відбувся майстер-клас з ремесел та гастрономії в рамках реалізації проєкту Bridging Borders by Culture – BBC, що впроваджується за підтримки програми Interreg NEXT VI-A HUSKROUA 2021–2027. Долинська громада гідно представила Україну, продемонструвавши кулінарні та культурні традиції нашого краю.
У межах гастрономічного блоку делегація приготувала традиційну українську страву — борщ, який готувався у казані на відкритому вогні для 20–30 осіб. Страва отримала щирі відгуки та стала окрасою кулінарної програми.
Працівники культури також презентували вироби з бісеру та провели майстер-клас із виготовлення намиста. Ця творча атракція викликала неабиякий інтерес серед партнерів проєкту та дозволила гостям ближче ознайомитися з українськими народними традиціями.
👉 Долинська міська рада висловлює вдячність організаторам заходу за теплий прийом та можливість гідно представити культурні й гастрономічні надбання громади на міжнародному рівні.
Дізнайтесь більше про програму за посиланням
Дізнайтесь більше про проєкт за посиланням
Проєкт Bridging Borders by Culture – BBC реалізується в рамках програми Interreg NEXT VI-A Угорщина–Словаччина–Румунія–Україна Programme 2021–2027, що співфінансується за кошти Європейського Союзу.
Зміст цієї публікації є виключною відповідальністю її авторів і за жодних обставин не може розглядатися як такий, що відображає позицію Європейського Союзу.