Вперед до Модернізації: Підтримаймо Ліцей №6!

В Україні стартував конкурс «Громада на всі 100» 🎉, що відкриває унікальну можливість для територіальних громад не лише заявити про себе, а й отримати реальну фінансову підтримку 💰 для впровадження важливих ініціатив. Це шанс розвивати інфраструктуру 🏗️, покращувати умови життя та робити нашу країну сильнішою 💪.

Долинська громада активно долучилася до конкурсу з проєктом «Модернізація шкільної їдальні та встановлення сонячної електростанції» 🌞 для ліцею №6 «Європейський» в м.Долина. Це інвестиція в здорове майбутнє наших дітей 👶 та громади вцілому. Ми віримо, що проект принесе реальні зміни 🌱 і стане прикладом того, як навіть невеликі кроки можуть мати великий вплив на наше майбутнє.

Детальніше про ініціативу можна дізнатися за посиланням. Організатором конкурсу є ТОВ “СЛМ Новини” у партнерстві з програмою USAID DOBRE, ГО “Український Кризовий Медіа-Центр” та Global Communities.

Як буде проходити відбір?
Конкурс проходитиме в період із 2 вересня 2024 року до 21 лютого 2025 року та міститиме 4 етапи відбору:

1. з 2 вересня до 13 жовтня 2024 року - реєстрація учасників
Учасник повинен заповнити анкету на сайті до 29 вересня. Організатор опрацьовуватиме всі анкети та опублікує на сайті до 13 жовтня.
2. з 14 жовтня до 29 листопада 2024 року - відбір 40 учасників
Серед них – 20 учасників за результатами інтернет-голосування та ще 20 за результатами оцінювання експертного журі. Кожний з вас зможе залишити свій голос на сайті інтернет-голосування, шляхом проставлення відмітки «Проголосувати».

10 листопада 2024 року о 23:59 год інтернет-голосування припиняється!
У період із 14 жовтня до 10 листопада 2024 року експертне журі розглядатиме анкети усіх учасників, оцінюватиме проекти громад на підставі анкет і додатків до них та визначить 20 проектів, які пройдуть в наступний етап.
3. з 2 до 23 грудня 2024 року - кожен із 40 відібраних учасників надсилає «Детальний опис Проекту»

4. з 13 січня до 21 лютого 2025 року - фінальне голосування експертного журі та оголошення результатів.

Як голосувати за проект?
Голосування відбуватиметься на сайті шляхом проставлення відмітки «Проголосувати» після реєстрації через свій обліковий запис у соціальній мережі «Facebook».

Що отримає переможець? 🏆 Громада, що здобуде перемогу, отримає винагороду в натуральній формі, тобто обладнання, матеріали або послуги, які будуть придбані та передані в рамках програми USAID DOBRE 💼. Загальна вартість проекту не повинна перевищувати 100 000 доларів США 💵.

Детально з умовами конкурсу можна ознайомитися за посиланням.

Ми щиро сподіваємося, що наша ініціатива відгукнеться в серцях людей ❤️, які будуть брати участь у голосуванні, і просимо підтримати наш проект на Facebook: https://www.facebook.com/HromadaNaVsi100.

Новини
До уваги власників корів
18.10.2024 15:12
Міською радою розпочинається збір документів для отримання дотації фізичним особам, крім фізичних осіб-підприємців, за умови наявності та утримання у власності трьох і більше голів великої рогатої…
Бажаєте підвищити свій освітньо-кваліфікаційний рівень - отримайте ваучер на навчання
18.10.2024 10:55
Для людей, які бажають підвищити свій освітньо-кваліфікаційний рівень, пройти перепідготовку чи підвищити кваліфікацію, державна служба зайнятості пропонує ваучер на безоплатне навчання. За…
Засідання державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Долинській міській раді
17.10.2024 15:10
Заступник міського голови Віктор ГРОМИШ провів засідання надзвичайної протиепізоотичної комісії. Члени комісії обговорили ключові питання щодо зменшення популяції лисиць на території Долинської…