Заради покращення медичного обслуговування

В рамках реалізації проєкту «Співпраця для покращення медичного обслуговування в Долині та Бая-Спріє» тривають ремонтні роботи приміщень КНП «Центр Первинної Медичної Допомоги».
Як ми вже інформували, напередодні хід та якість ремонтних робіт неодноразово інспектував міський голова Іван Дирів. Сьогодні робочий візит до приміщення КНП «Центр Первинної Медичної Допомоги» з метою огляду виконаних робіт здійснили представники Спільного Технічного Секретаріату від операційної програми транскордонного співробітництва Румунія – Україна 2014-2020.


Також під час робочої зустрічі обговорили багато важливих моментів щодо реалізації завершальних заходів.

Представники Спільного Технічного Секретаріату звернули увагу на технічні та якісні характеристики робіт, які повинні відповідати вимогам діючих нормативних документів. До слова, члени моніторингової групи залишились задоволеними оглядом.

А роботи планують завершити впродовж декількох наступних тижнів. Внутрішні ремонтні роботи наразі на фінальному етапі, відтак облаштують сучасним високоякісним медичним обладнанням (лабораторними аналізаторами, апаратом УЗД), меблями та офісним устаткуванням, яке також придбане у рамках реалізації даного проєкту. Згодом для медичних працівників обох міст – учасників проєкту – планується організація тренінгів, навчання та обмін досвідом між персоналами Центрів.

Довідково: Ремонтні роботи в приміщенні КНП «Центр Первинної Медичної Допомоги» тривають в рамках реалізації проєкту «Співпраця для покращення медичного обслуговування в Долині та Бая-Спріє» 2SOFT/4.1/162, CIMS, який виконується Долинською міською радою в рамках Спільної Операційної Програми Румунія-Україна 2014-2020, що фінансується Європейським Союзом через Європейський Інструмент Сусідства і співфінансується країнами, які беруть участь у Програмі (www.ro-ua.net).
Проєкт стартував 25 липня 2020 року та триватиме до 24 жовтня 2022 року. Партнерами проєкту в Румунії є місто Бая-Спріє, а територія його реалізації охоплює місто Долина, Івано-Франківської області в Україні та місто Бая-Спріє, Марамуреського повіту в Румунії.

Новини
Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя
09.05.2024 16:34
Цикл програм запустив Український ветеранський фонд разом з Мілітарним. Мета проєкту — надати ветеранам платформу для обміну досвідом та ідеями, що допоможуть їм у реінтеграції до цивільного життя…
🔔 Запрошуємо всіх на захоплюючу історичну екскурсію старою частиною міста!
08.05.2024 10:48
Долучайтеся до нас у незабутню подорож в минуле, де Віктор МАРЧАК, наш досвідчений екскурсовод, розповість про таємниці, легенди та історію Долини Дата: 12 травня Час:…
Вічна шана всім, хто протистояв нацизму!
08.05.2024 10:26
Щороку 8 травня разом з усім цивілізованим світом ми вшановуємо кожного, хто захищав планету від нацизму в роки Другої світової війни. Від нацизму, з яким всі боролись, Україна потерпає і досі. Як…