ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, очікуваної вартості предмета закупівлі

23.05.2024

(оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Долинська міська рада (надалі іменується "Замовник") в особі міського голови Диріва Івана Ярославовича, що діє на підставі Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Розроблення проектної документації «Капітальний ремонт будівлі Центру здоров'я дитини КНП "Долинська багатопрофільна лікарня" Долинської міської ради по вул. Антоновича, 23 в м. Долина, Калуського району, Івано-Франківської області» за ДК 021:2015: 71320000-7 Послуги з інженерного проектування.

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі:

Відкриті торги з особливостями UA-2024-05-23-000803-a.

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 900 000 грн. з ПДВ.

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі на підставі затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 із змінами.

Розмір бюджетного призначення: відповідно до річної потреби та затвердженого кошторису на 2024 рік.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Закупівля проводиться на виконання Програми програми розвитку міжнародного співробітництва, туризму, інвестиційної та проєктної діяльності на 2022-2025 роки, затвердженої рішенням міської ради від 18.11.2021 № 1125-17/2021 (зі змінами) для забезпечення діяльності Долинської міської ради в частині проектної діяльності та в рамках реалізації проєкту “SOS дбаємо про здоров’я дітей”/SOS4Children (PLUA.02.01-IP.01-0042/23) програми Interreg NEXT Poland – Ukraine 2021-2027.

Якість послуги повинна відповідати державним стандартам, технічним регламентам, технічним умовам та законодавству щодо показників якості такого роду/виду послуг. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі зазначаються у відповідних вимогах до предмету закупівлі, де конкретизується перелік необхідних характеристик щодо послуги, її обсяги та вимоги щодо якості її надання. Задля дотримання принципів проведення закупівель, а саме максимальної економії, ефективності та пропорційності, замовником було прийнято рішення провести закупівлю саме даного виду послуги.

Кількість предмета закупівлі, що підлягає закупівлі розраховано виходячи з даних завдання на проектування, а саме

№ з/п

Назва

Кількість (робота)

1

Розроблення проектної документації «Капітальний ремонт будівлі Центру здоров'я дитини КНП "Долинська багатопрофільна лікарня" Долинської міської ради по вул. Антоновича, 23 в м. Долина, Калуського району, Івано-Франківської області»

1

Всього

1