14 серпня 2019 року в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області відбудеться навчання для операторів ринку харчових продуктів – господарств з вирощування товарної риби та рибопереробних підприємств області.
Запрошені: представники господарств з вирощування товарної риби та рибопереробних підприємств області, спеціалісти управління Державного агентства рибного господарства у Івано-Франківській області.
Основні питання, що будуть розглянуті в рамках заходу:
- Основні функції Держпродспоживслужби щодо дотримання операторами ринку харчових продуктів чинного законодавства
- Державний контроль за дотриманням ветеринарного законодавства
- Епізоотична ситуація в області. Моніторинг захворювання риби
- Основні хвороби риб, які найчастіше реєструються в області. Вимоги до водойм
- Правила ветеринарно-санітарної експертизи риби
- Вимоги до операторів ринку харчових продуктів, їх права, обов’язки та відповідальність згідно чинного законодавства
- Особливості впровадження процедур заснованих на принципах НАССР для торгівельних підприємств, закладів ресторанного господарства, агропродовольчих ринків
- Маркування харчових продуктів. Надання інформації для споживачів щодо харчових продуктів
Місце проведення:
м.Івано-Франківськ вул. Берегова, 24, Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, зал засідань
Контактний телефон:
(0342) 51-13-92, Шевага Лариса Валер’янівна